Dominerte i helgens sesongåpning:

Fem seirer i minitour

Lokale løpere tapetserte seierspallen i kretsens langrennsåpning.

SESONGSTART: Medkila-løperne markere seg med topplasseringer i sine klasser. Bak fra venstre: Noah Nylund, Sigve Bornø Novstad, Eirik Mikkelsen, Herborg Skjelle og Andreas Skjelle. Foran: Sivert Østberg-Tømmervik og Ask Jørgensen.  

sport

Tour de Reisa ble en suksess for utøverne fra Medkila Skilag, samt for Ida Storjord Tovås fra Fjell Skilag. Sistnevnte vant 18-årsklassen sammenlagt etter to seirer og én andreplass på tre starter i minitouren i Nordreisa. Fra Medkila gikk Nora Mikkelsen, Noah Nylund, Eirik Mikkelsen og Sigve Bornø Novstad til topps sammenlagt. Ask Jørgensen tok andreplass, mens søsknene Herborg Skjelle og Andreas Skjelle ble nummer tre i sine respektive klasser.

Tilbake etter skade

Spesielt for sisteårsjunior Sigve Bornø Novstad ble helga en gledelig overraskelse. I september brakk han kragebeinet. Det medførte sju-åtte uker uten mulighet for å trene overkroppen.