Årets spiller i HIL:

Takknemlig for støtten da moren døde

Da moren brått gikk bort, følte han varmen fra hele laget. Lagkameratene sto også bak målvakten i kåringen av årets spiller.

OMFAVNELSER: Sulejman Sulejmanovic sammen med kona Kanita og moren Seca etter cupkampen mot Bodø/Glimt i mai. Målvakten og moren sto hverandre nær, og hennes brå bortgang gjorde et dypt inntrykk. – I denne perioden stilte klubben og lagkameratene ekstra opp for meg. Det takker jeg for, sier Sulejmanovic.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Sulejman Sulejmanovic, eller Suki blant venner, er takknemlig. Det kom som en overraskelse at han ble trukket fram som HILs beste spiller i 2018.

– Normalt er det den beste utespilleren, gjerne den som skårer flest mål, som vinner slike priser. Jeg forventet å bli hedre for spilleren med flest kamper og treninger, men jeg trodde ikke at lagkameratene og trenerne skulle velge meg som årets spiller, sier han.