Årets spiller i HIL:

Takknemlig for støtten da moren døde

Da moren brått gikk bort, følte han varmen fra hele laget. Lagkameratene sto også bak målvakten i kåringen av årets spiller.

OMFAVNELSER: Sulejman Sulejmanovic sammen med kona Kanita og moren Seca etter cupkampen mot Bodø/Glimt i mai. Målvakten og moren sto hverandre nær, og hennes brå bortgang gjorde et dypt inntrykk. – I denne perioden stilte klubben og lagkameratene ekstra opp for meg. Det takker jeg for, sier Sulejmanovic. 

sport

Sulejman Sulejmanovic, eller Suki blant venner, er takknemlig. Det kom som en overraskelse at han ble trukket fram som HILs beste spiller i 2018.

– Normalt er det den beste utespilleren, gjerne den som skårer flest mål, som vinner slike priser. Jeg forventet å bli hedre for spilleren med flest kamper og treninger, men jeg trodde ikke at lagkameratene og trenerne skulle velge meg som årets spiller, sier han.