Framvik fristes av gammelklubben

Han var et friskt pust i HIL-drakten denne sesongen. Nå vil ikke Viktor Framvik utelukke at han kan finne på å takke ja til spill med Grovfjord i 5.-divisjon.

AVSLUTTER?: Viktor Framvik er høyst usikker på om fotballkarrieren kan fortsette på 3.-divisjonsnivå. Grovfjords satsingsplan hvor Agnar Christensen kan stå ved roret neste sesong, beskrives som spennende av 24-åringen.   Foto: Ivar Hjelvik

sport

Framvik understreker at det fortsatt er tidlig å si hva som blir det faktiske utfallet av veien videre i fotballkarrieren. Men på samme tid så legger han ikke skjul på at opplegget som har blitt forespeilet fra Grovfjords side i tida framover, er fristende å ta del i.

– Det er absolutt interessant å se hva klubben kan få til det som de har skissert, mener Framvik.