Stygg hjemmesmell

Sveiva er regnet som et av eliteseriens beste lag, og viste hvorfor da de gjestet Harstadhallen lørdag ettermiddag.

utspilt: : Målvakt Mareks Belousovs og resten av Harstad Innebandyklubb ble til tider rundspilt av et effektivt Sveiva-lag lørdag. Her jubler gjestene for en av sine ti scoringer. Foto: Stian Storhaug 

sport

Det skulle raskt vise seg å bli en tung ettermiddag for Harstad Innebandyklubb mot en av favorittene i årets eliteserie. Gjestene fra Oslo var til tider dødelig effektive, og ga seg ikke før de hadde satt ballen i nettet bak Harstad-målvakt Markes Belousovs ti ganger.

Nykomponert og skadeutsatt

Harstad måtte også klare seg uten sin russiske playmaker Pavel Semenov, som er i Latvia med sin høygravide kone. Det førte til omrokkeringer av rekkene for hjemmelaget.