Vippet serielederen ned fra tronen

Ibestad slo til med sterk borteseieren over Mjølner.

VANT: Ola Berg Frantzen skåret to, Kevin Salomonsen stengte buret og Trygve-Tobias Johansen skåret en gang da Ibestad slo Mjølner C 3-1 på bortebane.  Foto: vegar johnsen

sport

Gultrøyene vant 3-1 i tirsdagens 5.-divisjonsrunde i avdelingen for Ofoten og Sør-Troms.

Kaptein Ola Berg Frantzen gjorde 1-0 på straffe etter at han selv var blitt felt.

Trygve-Tobias Johansen la på til 2-0 før Mjølner reduserte fem minutter før pause. Snaut 20 minutter før slutt fastsatte kaptein Berg Frantzen resultatet til 3-1.

Det var ellevill stemning i garderoben med sang og rop etter kampslutt. Veteran Vegar Johnsen er stolt over de yngre medspillerne.

- En herlig seier, som viser potensialet i det unge laget vårt. Det har vært mange gode prestasjoner i høst uten at alle resultatene har bikket helt vår vei, sier Johnsen.

Mjølner C hadde ikke tapt på ni serierunder og toppet tabellen. Mot Ibestad kom tapet, for øvrig bare det tredje for sesongrn. Narvik-laget falt til andreplass bak HIL C, som slo Hardhaus 4-3 tirsdag.

- Vi gikk inn i kampen uten respekt for serielederen. I andre omgang presset Mjølner en god del, men sammen med forsvaret bestemte målvakt Kevin Salomonsen seg for stenge igjen bakover, sier Vegar Johnsen.

Ibestad har to kamper igjen, hjemme mot Liland og borte mot Kvæfjord, men har ikke mulighet til å avansere på tabellen selv med seirer i begge.