Vant alle løpene i Vesterålen Summer Games:

Suveren i motbakker

Premien for å komme først opp slalåmbakken i finalen vil ikke bli brukt til å komme ned igjen.

UTILNÆRMELIG: Fire ganger har langrennsløper Ingeborg Hansen stilt til start i motbakkeløpsserien Vesterålen Summer Games i løpet av sommeren. Like mange ganger kom 16-åringen først til topp. I helga vant hun Ånstadblåheia opp. Foto: Herman Henriksen, vol.no  Foto: Herman Henriksen

sport

Ingeborg Hansen fra Medkila Skilag har feid gjennom de fire motbakkeløpene i serien Vesterålen Summer Games, og sikret seg hovedpremien på 10.000 kroner i form av sportsutstyr.

Fullførte med stil

I helga vant hun finalen. Ånstadblåheia opp på Sortland ble tilbakelagt på 15 minutter og 29 sekunder. Det var 31 sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. Hansen hadde ikke trengt å stille ettersom tre av løpene var tellende i sammendraget. Hun hadde allerede vunnet de tre foregående konkurransene.