– Denne gjengen må oppleves

For første gang stilte et håndballag fra Harstad i landsturneringen.

FUNKISGJENGEN: Harstads første håndballag i ei landsturnering koste seg i Bergen. Foran fra venstre: Harriet Hansen, Beate Tande (trener), Viktoria Normann og Marit H. Kristensen. Bak fra venstre: Jan Lindgren (trener), Anne-Grete Roulund (trener), Carina Bertheussen (trener), Ovidia Tobiassen, Kristin Lillegård, Elias Fredheim Palonen og Ida Kristine Eriksen. Foto: Privat  Foto: privat

sport

Mens fotballaget Harstad Tigers deltok i landsturneringen for åttende gang siden debuten i 2011, var håndballaget førstereis.

Harstad Funkis er et tilrettelagt håndballag, som møtes til trening og samhold en gang i uken. Denne helga var både Funkis og Tigers i Bergen for å delta på årets høydepunkt. Ansvarlig for turen var Harstad kommune og håndballklubbene Harstad HK og HK Landsås for håndballgjengen, mens HIL står bak tigerene.