De snilleste var også de beste

Medkilas 12-årsjenter viste ingen omsorg for motstanderne resultatmessig, men ble fremhevet for god sportsånd.
sport

Lokale fotballag har deltatt på turneringer ulike steder i løpet av langhelga. Mange tok turen til Svolvær for Skårungen Cup, andre deltok i Bodø Cup, mens noen valgte Idrettsheia Cup i Salangen. Dermed var også mulighetene gode til å hevde seg ettersom klubbene fra fotballkretsene i Troms, Hålogaland og Nordland var spredt.

Positiv bekreftelse

Medkila gjorde det skarpest med fire klasseseirer i Svolvær. 12-årslaget for jenter gjorde storeslem på flere måter. Laget feide gjennom gruppespillet med fire seirer og 52-0 i målforskjell. I semifinalen ble det 10-0-seier over Kabelvåg. I finalen sto naboklubben Kilkam på motsatt banehalvdel. Her vant Medkila 5-0; lagets minste seier i løpet av helga.