Jonas Holmens to fulltreffere og Kristian Ellefsens klasseskåring var ikke nok til at Landsås kunne sikre nye tre poeng. For hver gang Landsås gikk opp i føringen, var serielederen fra Lofoten ikke langt unna med sin utligning.

– Det er som utgjort at vi ikke klarer å hente hjem trepoengeren i dag. Vi er etter min mening best før pause, og leder fortjent. Likevel spiller vi vår femte uavgjorte kamp for sesongen. Og flere av disse burde vi ha bikket til å være trepoengere, sier Risbøl.

God høststart

Risbøl sa før kampen at planen var å tukte Leknes, før planen var å slå Skånland neste helg. Selv om Landsås befant seg på nedre halvdel før oppgjøret, og Leknes var tabelltopp. Det vistes ikke nevneverdig i kvaliteten av det som ble presentert på Landsåsbanen.

– Man kan jo selvfølgelig si at det kan vippe begge veier med avgjørelser i sluttminuttene. Samtidig viser vi at det er mulig for oss å vinne mot alle lag i divisjonen. Og dette viser nok en gang at det er en jevn divisjon vi spiller i. Og vi står heller ikke tilbake for noen av lagene i divisjonen. Selv om guttene skal ha ros for innsatsen, føles det litt bittert at vi ikke drar det hele i land i dag, sier Risbøl.

Målgjørere i form

Det positive som man kunne trekke fram fra oppgjøret sett med Landsås-øyne, var at lagets spisser igjen beviste at målformen sitter godt i før innspurten på sesongen virkelig drar seg til. Mest av alt imponerte høstens store formspiller, Jonas Holmen. Han satte henholdsvis inn mål sju og åtte på de siste sju kampene lørdag ettermiddag.

– Jeg har det med å skåre på høstparten. I fjor hadde jeg vel også åtte mål i høstsesongen. Samtidig som noen småskader gjorde seg gjeldende på vårparten, har også måten vi nå spiller fotball på bidratt til at jeg er mer involvert, og kommer til flere avslutninger på mål, sier Holmen.

Selv om spissen har levert godt med mål i det siste, er han på langt nær ferdig med å signere målkontoen.

– Jeg tar mål av meg til å skåre 15 mål før sesongen er historie, sier Holmen.

Med uavgjortresultatet er det fortsatt full spenning i toppsjiktet. Landsås solide resultat førte nok til full jubel på Evenskjer. Med poengdelingen i Harstad er det fortsatt full fyr i kampen om å bli seriemester i divisjonen. Med seks kamper igjen til serieslutt er det nå kun ett poeng som skiller lagene i Leknes favør.

Hva Landsås angår, så tar laget sikte på å avslutte sesongen med en solid høstinnspurt.

– Jeg har troen på at vi ligger på øvre halvdel av tabellen når årets sesong er historie, sier Holmen.

SMÅBITTERT: Eirik Risbøl gir honnør for god innsats til Landsåsspillerne, men skulle så gjerne ha ønsket at alle poengene ble igjen hos Landsås.