Tok poeng fra topplag

Oppturen fortsetter for Ibestads fotballag.

Stian Andre Johansen og Andreas Jenssen skåret målene for Ibestad i kampen mot Hardhaus.  Foto: Vegar Johnsen, Ibestad IL

sport

Tirsdag kveld spilte Ibestad hjemmekamp mot Hardhaus, som jager opprykk fra 5.-divisjon til 4.-divisjon.

Etter 7-0-seieren over Skånland 2 i forrige serierunde er selvtilliten stigende for Ibestad, som er tilbake i seriespill for senior etter 11 års fravær.


Kampen endte 2-2. Andreas Jenssen, som sto bak to skåringer og fire målgivende for en uke siden, sendte vertene i 1-0-ledellse. Hardhaus snudde til 1-2, men Stian Andre Johansen sørget for utligning til 2-2. Johansen er en av forsterkningene Ibestad har fått i sommer, og den hjemvendte fotballsønn spilte så sent som i fjor fotball på allnorsk nivå i 3.-divisjon for Salangen.

- Ibestad dominerte andre omgang og burde avgjort. Mange gode sjanser i andre omgang, men ballen ville ikke inn på slutten, rapporterer Ibestads Vegar Johnsen.

- Ibestad ble hemmet litt av Hardhaus' mange taklinger. De var ofte for sene og fikk mange avbrudd i spillet. Ibestad kan være stolt av innsatsen, og ser frem mot resten av høstsesongen, melder Johnsen.

Tar bølgen for fotballgutta etter 11 års venting

Heiaropene runger taktfast. De unge fotballspillerne ute på gressmatta takkes, og hjelpes fram.


I andre kamper i tirsdagens 5.-divisjonsrunde vant serieleder Mjølner 3 over Skånland 2, og narvikingene topper tabellen med et forsprang på tre poeng til HIL 3, som slo Liland. Grytøy har mulighet til å klatre til andreplass, poenget bak Mjølner 3, med seier over Beisfjord onsdag kveld.