Landsås-trener Eirik Risbøl mener at resultatet var helt ok og at lagene hadde hver sin omgang.

– Svolvær trykket oss en del i første omgang. De hadde blant annet omtrent 10 cornere. Når du har så mange cornere i løpet av en omgang blir det fort mål. Vi hadde noen få muligheter til å score selv, men vi var dårlige foran mål i dag, sier Risbøl.

Presser på for scoring

Landsås var ikke fornøyd med å ligge under til pause og hevet seg i andre omgang.

– I andre omgang styrer vi alt. Svolvær er så vidt inne i vår sekstenmeter. Vi setter Thomas Mikalsen inn mer sentralt på midten og styrer spillet. Vi skaper flere muligheter, men vi misbrukte sjansene våre. Kristian Ellefsen klarer å skaffe oss en straffe som Jonas Holmen setter i mål.

– Vi presser på for å få en avgjørende scoring, men vi klarer ikke å få ballen i mål. Lagene har hver sin omgang så vi kan ikke være altfor misfornøyd med resultatet, sier Risbøl.

Kult å få muligheten

Lørdagens kamp på Kabelvåg kunstgress hadde de to toppscorerne i divisjonen så langt denne sesongen på banen. Verken Svolværs Tommy Monsen eller Kristian Ellefsen for Landsås klarte å treffe nettmaskene denne ettermiddagen.

Sistnevnte var ikke med i Svolværs tropp i det forrige møtet mellom lagene tidligere i sesongen.

– Vi møter et helt annet lag i dag enn det vi gjorde når vi slo dem i forrige kamp. Det var vi også forberedt på. Laget de stilte med i denne kampen var betraktelig bedre, sier Risbøl.

I de neste to kampene møter Landsås nummer en og to på tabellen. Seljestad-laget spiller først hjemme mot Leknes, før de tar turen til Skånland for å møte SOIF.

– Det kommer til å bli tøft, men det blir kult å få muligheten til å påvirke hvordan det skal gå i toppen av tabellen, sier Landsås-treneren.