Harstad hadde åtte spillere tilgjengelige til torsdagens 2.-rundekamp i norgesmesterskapet. Derfor måtte trener Christian Møller-Olsen selv på banen.

En allerede tynn stall ble ytterligere svekket da Remi Volden tok telling da det gjensto sju minutter. I sin første kamp for seniorlaget skrek han til i smerter på vei mot mål. Volden klarte å sende ballen i nettmaskene til 18-18 før han sank sammen på gulvet. Han måtte slepes liggende av banen, og kom seg ikke opp før han fikk hjelp av ambulansepersonell.

Dropper trolig turnering

– Dette er forferdelig både for Remi og laget, som får en spiller på sidelinja, sier trener Møller-Olsen.

KNESKADE: Bekymrede medspillere, dommer Arnfinn Kirkhaug og Harstad-lagleder Beate Tande kom raskt til for å hjelpe kneskadde Remi Volden.

– Hva nå?

– Jeg vet ikke hva vi skal gjøre. Vi må sette oss ned for å diskutere situasjonen. Neste helg skal vi etter planen delta i ei turnering i Lødingen, men den må vi vurdere. Med Remi ute, og noen andre fra dagens kamp som ikke er tilgjengelige til turneringa, må vi kanskje trekke oss. Vi kan uansett ikke brenne alt kruttet før seriespillet er i gang. Det blir i alle fall galt, sier Møller-Olsen.

Marginer

– Jeg er ikke fornøyd med resultatet, men det var en fantastisk laginnsats; helt rått. Jeg er stolt av gutta. Nesten alt gikk som planlagt. Dessverre hadde vi marginer imot på slutten.

– Vi slapp inn bare 20 mål mot et 2.-divisjonslag, og spilte veldig godt bakover med en fabelaktig Chris Næss i mål. Fremover var vi tålmodige og fulgte planen. Det holdt nesten, sier Møller-Olsen.

Fakta

Harstad-Bravo 19-20 (9-8)

Stangneshallen, 2. runde NM, torsdag

Mål Harstad: Thomas Hansen 5, Daniel Nyland 5, Remi Volden 2, Sondre Andreassen 2, Mats Brenna 2, Espen Saue 1, Christian Møller-Olsen 1. Benyttet: Chris Næss, Eirik Fredheim

Flest mål Bravo: Jørgen S. Bugge 7

Utvisninger: 2x2 min. Harstad og 1x2 min. Bravo

Dommere: Arnfinn Kirkhaug og Hugo Jacobsen, Lødingen

Tilskuere: 120