Landsås-kaptein Windstad, med Daniel til fornavn, gratulerte kampens store profil med seieren.

– Det måtte en Windstad til. Det ligger i navnet, sier Daniel Windstad spøkefullt etter å ha takket Thomas Skoglund Windstad for kampen.

– Forskjellen er at den unge Windstad er fremadstormende, mens den andre Windstad er aldrende og ikke fikk så mye til, legger han til.

Roser matchvinneren

Thomas Skoglund Windstad var måljegeren i HIL før han ble langtidsskadd. I fjor vendte han tilbake etter to år på sidelinja, også da for HIL, men valgte Mjølner da det kom et tilbud fra 2.-divisjonsklubben i vinter.

Der har han ikke markert seg ennå, men det gjorde han til gagns for b-laget på Landsåsbanen tirsdag kveld. Skoglund Windstad skåret samtlige tre for gjestene. Vinnermålet på straffe etter at hans eget frispark traff en Landsås-spiller i hånden i det som førte til sparket fra ellevemetersmerket.

STRAFFE: Ballen traff hånden til en av Landsås-spilleren i muren og straffe ble dømt. Skåringen fra ellevemetersmerket ble seiersmålet. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

– Deilig å skåre mål, men denne kampen kunne bikket begge veier, sier den alltid sympatiske Mjølner-spilleren.

– Vi var svake defensivt, og en spiller som Thomas kan ikke slippes fri. Thomas var den store forskjellen. Han kunne fort skåret både fem og seks mål i denne kampen. Han hører ikke hjemme i 4.-divisjon, og bør spille på et høyere nivå, mener Daniel Windstad.

– Jeg satser på å få starte på a-laget igjen snart og begynne å skåre også der, sier Thomas.

Hasardiøst forsvarsspill

Begge lag forsøkte å spille fotball, og ville helst spille seg ut bakfra. Det gikk ikke så veldig bra, og mange hasardiøse pasninger av begge lags forsvar og målvakter førte til en sjansebonanza. Mjølner skåret tre mot Landsås’ to, og det var ikke en ufortjent seier tross alt.

– Jeg ønsker ikke å bortforklare tapet. Vi får ikke ut i kamp det vi øver på og lykkes med på trening, men vi må bare fortsette å prøve hvis vi skal bli bedre. Det er jo også positivt at mange unggutter slapp til, sier kaptein Windstad i Landsås etter den sjuende strake kampen uten seier.

Fakta

Landsås-Mjølner 2 2-3 (1-2)

Landsåsbanen, 4.-divisjon, mandag

Mål: 1-0 Jonas Holmen (str. 8), 1-1 Thomas Skoglund Windstad (25), 1-2 Thomas Skoglund Windstad (31), 2-2 Ole Kristian Frikstad (75), 2-3 Thomas Skoglund Windstad (81)

Gult kort: Håvard Isaksen og Krister Skallebø Nilsen, Landsås. William Øverås Kramer og Vitor dos Santos, Mjølner 2

Dommer: Ole Ragnar Knutsen, Beisfjord

Landsås: Hallvard Markussen - Victor Langnes, Håvard Isaksen, Daniel Windstad, Stian Eilertsen - Thomas H. Mikalsen, Magnus Paulsen, Markus Arentsen, Ole Kristian Frikstad - Kristian Ellefsen, Jonas Holmen. Benyttet: Mats Mehus, Krister Skallebø Nilsen, Sondre Bjørklund