Etter en verst tenkelig åpning for gjestene lot ikke spillerne seg påvirke av den tidlige scoringen imot. I stedet kjempet laget seg tilbake i kampen.

Det var derfor ikke ufortjent at Kåre Harald Arntsen brakte balanse i målprotokollen med sin scoring fem minutter før pause.

HIL-trener Bjørn Ludvigsen var svært godt fornøyd med måten spillerne gjennomførte kampen på.

– Klarte å demme opp

– De lot seg ikke knekke selv om de fikk seg en på trynet tidlig i matchen. De tok tak i kampen, sto godt på og kjempet hele veien, sier Ludvigsen.

– Vi viste at vi ville møte et hjemmelag som satset offensivt. De møtte oss i en 4-4-2 formasjon som var det vi hadde lagt opp vårt spill etter. Selv om vi var litt ute å kjøre i perioder, klarte vi defensivt å demme godt opp for dem, sier han.

– Må fortsette den gode trenden

Også til denne kampen måtte Ludvigsen gjøre endringer på laget. Likevel mener at laget er i fin fremgang.

– Vi har fått inn nye spillere i blant andre Jakob Klæboe Pedersen og Jørgen Bakke. I tillegg var både Gabriel Andersen og Oskar Alvereng tilbake i troppen. Det er viktig at disse får spille kamper for at relasjonene i laget skal bli bedre.

– Her mener jeg at vi ser en positiv utvikling fra uke til uke. Vi må likevel fortsette den gode trenden vi er inne i både kamp og trening.

– Jeg tør ikke endelig å friskmelde laget selv om vi tok et sterkt bortepoeng i dag. Til helga møter vi Senja hjemme. Nok en tøff match mot et opprykksjagende lag som jeg lover vi skal yte maks for å ta poeng ifra, sier Ludvigsen.

fremskritt: Bjørn Ludvigsen ser klar fremgang for HIL Her sammen med assistenttrener Jostein Kajander. Foto: Andreas Isachsen