Med kun ti scorede mål på 12 seriekamper, er det kun Åsane i 1.-divisjon som har truffet nettmaskene færre ganger enn Harstad-laget.

Forhåpentligvis kommer målene allerede i kampen mot Byåsen søndag, sier Haugenes.

– Det er ingen enkel motstander vi møter i Trondheim. Vi tapte hjemmekampen i vår 0-2, men likevel tror jeg på en jevn kamp.

– Vi får med igjen Emilie Dahl (bildet) etter suspensjon, noe som styrker oss offensivt.

– Hun går inn på topp, og vil forhåpentlig gi oss ekstra tyngde i angrepet.

– Hun er en dyktig og målfarlig spiller, som så langt har bidratt til at vi nå skaper mer enn det vi gjorde i vårsesongen.

– Vi har slitt en del offensivt i år, men er utvilsomt på riktig vei. Vi har jobbet godt på treningene den siste uka. Timing, presisjon og relasjoner blir bare bedre og bedre.

– De unge spillerne tar stadig steg i riktig retning, sier Haugnes som la det sure tapet forrige helg mot Urædd bak seg etter kort tid.

– Det nytter ikke å fokusere på ting du ikke får gjort noe med. – Nå handler det om å prestere mot Byåsen, et jevnt besatt lag, uten de store stjernene.

– De har spillere med Toppserieerfaring gjennom spill for Trondheims Ørn, og er med i kampen om opprykk til Toppserien.

– Selv om jeg ikke liker å fokusere på tabellposisjonen, er vi med seier mot Byåsen fortsatt innen rekkevidde til å være med å kjempe om andreplassen, og dermed kvalik til Toppserien senere i høst, sier Haugenes.