Da møter HIL et Finnsnes-lag som har 5-1-1 på sine syv hjemmekamper. Dersom de svarte og gule vinner denne kampen er de a poeng med Lenvik-laget.

Humøret er tilbake

– Vi vet vi møter et solid hjemmelag, så dette blir på ingen måte noen enkel kamp. Vi har hatt ei god treningsuke, der spillerne har tatt tak og humøret er tilbake i stallen etter noen tøffe uker.

–Seieren over Korsvoll smakte godt, og har bidratt til at vi har løftet oss ytterligere den siste uka.

– Heldigvis får vi tilbake både Oskar Alvereng og Gabriel Andersen til denne kampen, men må unnvære Sher Day Too og kanskje også Kåre Harald Arntsen, som ikke trente torsdag.

Ikke gunstig

– Det betyr at vi igjen må gjøre rokeringer i laget, noe vi for øvrig har måtte gjøre i backrekka foran så godt som samtlige seriekamper i år. Det er ikke noen gunstig situasjon at selve grunnmuren i et lag må endres foran hvert oppgjør, sier Ludvigsen og legger til:

– Selv om jeg har de elleve som stiller fra start klar, er jeg fortsatt usikker på posisjonen på banen for et par tre stykker, sier han.

Glød og entusiasme

Ludvigsen ser svært positivt på at det jobbes fra klubbens side med å hente inn forsterkninger.

– Vi trenger helt åpenbart spillere som kan styrke en relativ tynn stall. Med Jakob Klæboe Pedersen, som kom inn i forrige kamp, og Jørgen Bakke klar etter at han signerte tidligere i uka, har vi fått to spillere som med sin glød og entusiasme definitivt styrker troppen.

– Hvorvidt de spiller fra start mot Finnsnes får tiden vise fram mot kampstart. Det er viktig også å kunne ha «gamechangere» på benken som kan komme inn å endre kampbildet, sier treneren.

Nyttig og anvendelig

– Gabriel «Gabba» Andersen har vært en svært nyttig og anvendelig spiller for oss i år. Han

kan benyttes både på topp og i forsvaret. Også Oskar Alvereng kan spille i flere posisjoner på banen.

– Både som forsvarsspiller og på midtbanen har Oskar levert gode kamper for oss, sier Ludvigsen som ikke har problemer med å innrømme at en seier over Finnsnes vil smake svært godt.

– Men også det å se bak prestasjonene er viktig. Selv med tap kan det være mye positivt å hente ut av en kamp.