Katrine Olsen skal konkurrer mot 80 andre kvinner i bilcrossfinale:

– Dette er en jentedrøm

Hun har kjørt bilcross i ni år, men aldri vært med på noe større enn helgens landsfinale i Bø i Telemark.

landsfinale: Katrine Olsen har kjørt bilcross i mange år. Nå får hun endelig kjøre landsfinale for kvinner, der hun møter 80 andre konkurrenter. Her fra et stevne i september 2014. Arkivfoto: Per Jan Pedersen  Foto: Per Jan Pedersen

sport

Lørdag står hun på startstreken i landsfinalen i bilcross for kvinner på Rallebanen i Bø. Denne landsfinalen kan på mange måter sammenlignes med NM i andre idretter, hvor mange av de tøffeste utøverne møtes til dyst.

Vet lite om nivået

– Det å få kjøre en landsfinale har vært min jentedrøm i mange år. Selv om jeg har vært mester nordpå to år på rad, er dette noe helt annet.