Har signert for HIL

Jørgen Bakke. HIL  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Jørgen Bakke skrev onsdag under papirene for HIL. Nå satser han på å spille seg inn i førsteelleveren allerede til helgas bortekamp mot Finnsnes.

– Jeg har trent litt med Landsås, og den siste uka sammen med HIL. Jeg ønsker å spille på det høyeste nivået i byen, derfor falt valget på HIL. Under studietiden i Stavanger spilte jeg for Brodd, som er på samme nivå som HIL, sier Bakke.

Han har fulgt med HILs prestasjoner så langt i sesongen, og mener laget lider under en tynn stall og manglende rutine.

– Altfor mange spillere mangler rutine på 3.-divisjonsnivå. Når i tillegg flere av de mest rutinerte sliter med skader, blir troppen sårbar, sier han.

– Målet mitt er å spille meg inn på sentral midtbane allerede til helga, og forhåpentlig bidra til at laget sanker flere poeng og klatre på tabellen utover høsten, sier Bakke som nå har bosatt seg og startet i jobb i hjembyen.