Med tre mål vil Medkila innta andreplass på tabellen.

Marcus Ursin Ingebrigtsen for Medkila har truffet tverrliggeren to ganger i første omgang. Medkila har vært best i første omgang, men Andenes har likevel vært godt med i kampen i første omgang.

Medkila gikk opp til 1-0 etter 46 minutter etter at Mattias Reppen Pettersen scoret. Samme mann la på til 2-0 i det 51. minutt. Andenes reduserte ved Kristian Mikal Spjelkavik i den 54. minutt. I den 57. minutt gikk Medkila opp til 3-1 etter et innøvd cornertrekk. Fredrik Jensen var målscorer.  Etter 72 minutter fikk Sondre Sandengen direkte rødt kort etter en duell innenfor 16-meteren, og Medkila fikk straffe. Marcus Ursin Ingebrigtsen scoret på straffen, og hjemmelaget gikk opp til 4-1. I det 80. minutt gikk Medkila opp til 5-1 ved Øyvind Pedersen. Magnus Reppen Samuelsen ble kåret til dagens Medkilagutt.

Kampen endte 5-1 til Medkila.