Ligatitler, cupkamper og nedrykk:

Har vært gjennom 51 år og tusen kamper

Mandag spiller Grovfjord sin kamp nummer 1.000. Bak seg har de over 51 innholdsrike år med både oppturer og nedturer.
sport

Når Grovfjord tar imot Mjølner 2 på Sletta mandag er det i litt andre forhold enn da Grovfjord spilte sin første seriekamp i 1967. I hvite nylonskjorter og hvite shorts gikk Grovfjords første A-lag ut borte mot Lødingen i et oppgjør som endte med 1–0 seier for Grovfjord. Hans Henrik Hansen ble da Grovfjords første målskårer. Grovfjord vant serien samme år og rykket opp til 5. divisjon, blant annet etter en avgjørende 1-0-seier over naborivalen SOIF.

Idrettslaget Grovfjord ble stiftet i 1939, men det var altså først i 1967 at klubben stilte med et fotballag. I 1971 rykket Grovfjord opp til 3. divisjon.