Det melder arrangøren av Norges Råeste Bakkeløp i Målselv. Vanligvis ser man Andre Villa og motorsykkelen hans sveve 12 meter oppe i lufta, mens han gjør baklengs salto eller andre halsbrekkende tricks til glede for publikum. På torsdag kjører han og mange andre kjente førere bilcrossløp i Bardu.

- Jo da, jeg er blitt overtalt til å kjøre på et team under torsdagens bilcrossrace på Bardu Motorsenter. Det gleder jeg meg veldig til. Og så gleder jeg meg til å se selve bakkeløpet på lørdag. Jeg har hørt veldig mye bra om arrangementene, bekrefter Villa overfor arrangørene.

De fleste førerne er nok langt bedre enn meg, påstår Andre Villa beskjedent. Men han lover at han skal gasse det han er kar for likevel.

- I år blir det ikke noe freestyle motocross-show i Nord-Norge. Men jeg kjørte noen show i nord i fjor. Den unike entusiasmen jeg opplevde, gjør at jeg jobber med planer om en ny Nord-Norgesturne i 2019. Og da er Norges Råeste Bakkeløp et arrangement som det er aktuelt å samarbeide med, forteller Andre Villa entusiastisk.