Louise Normann takket for seg i Harstad i fjor høst. Hun tok overgang til Lyn etter 49 kamper for Medkila i Toppserien fra a-lagsdebuten i 2015.

Oppholdet i Lyn ble kortvarig, og Normann fikk ikke en eneste seriekamp for klubben før hun i vår skiftet beite på nytt. Denne gang til Stabæk; samme klubb som samboer Knut-Jørgen Evensen spiller i.

– Nei, svarer hun kontakt på spørsmål fra Folkebladet om nettopp Evensen bidro til at også Normann nå ikler seg den blå drakten til bærumslaget.

– Jeg legger ikke skjul på at det er morsomt å spille i samme klubb som ham, men dette var ene og alene mitt valg, poengterer Normann overfor Folkebladet.

Normann debuterte for Stabæk på øverste nivå i helga da laget slo Grand Bodø 3-0. Hun har også hatt et innhopp i cupen.

Normann sier overgangen har vært god.

– Det er høyere nivå på treningene, og jeg har gode forutsetninger for å utvikle meg i slike rammer. Selv om det går noen hakk raskere her, føler jeg at jeg matcher nivået på en god måte.

– Når det gjelder mottakelsen av spillere og trenere, er den ikke noe å utsette på. Jeg har fått mange nye venner, og trives i selskap med både trenere og spillere.

Likevel ønsker hun å trekke fram det ikke var et enkelt valg å forlate Lyn.

SAMBOER: Knut-Jørgen Evensen tok overgang fra HIL til Stabæk i fjor høst, og spiller for b-laget i 2.-divisjon. Foto: privat