Det kan klubbleder Svein Nikolaisen berette om etter at konkurransen i midtre Nordland var avholdt. For Nikolaisen mener at det sto respekt av resultatet til klubbens fremadstormende 14-årige talent.

– Vi har jobbet ganske systematisk med tekniske detaljer på trening. Det synes jeg at det ser ut som er i ferd med å gi lønn for strevet. Han skyter 646 poeng, som er en meget god prestasjon fra Torjes side, sier Nikolaisen om recurve-skytteren.

Den solide innsatsen lover godt, siden det er storstevne i horisonten.

– Vi ser fram til fortsettelsen. Nordisk mesterskap er rett rundt hjørnet i månedsskiftet.

Han understreker også at dette var et utendørsstevne, hvor man må ta vindforholdene i betraktning før man skyter piler mot skivene.

– Men arrangøren leverte samtidig gode forhold under stevnet. Vi fikk avlevert piler mellom vindrossene, sier Nikolaisen.

Ludvigsen var ikke den eneste som leverte sterkt under stevnet. Det gjorde også klubbleder Nikolaisen.

– Jeg skyter 641 poeng, og må si meg fornøyd med det. Her dreier det seg om en poengsum som er ett fattig poeng fra egen personlige rekord. Det har jeg ikke lov til å være misfornøyd med, sier Nikolaisen, som skyter i klasse instinkt.

Til helga er det nye muligheter for bueskytterne. Da er det Harstad Bueskyttere som arrangerer sitt sommerstevne på Blåbærhaugen.