Lagene møttes til kamp i 4. divisjon onsdag kveld. Landsås dominerte den første halvtimen av kampen, men etter hvert så jevnet det seg ut.

Kristian Ellefsen scoret for Landsås på kårner etter to minutter. Trym Mauno utlignet etter 33 minutter for Morild. Dermes sto det 1-1 til pause.

Landsås gikk opp til 2-1 i andre omgang, et resultat som sto seg nesten ut kampen. Truls Knutsen utlignet for Morild i så og si siste sekund, over tre minutter på overtid. Han scoret på et frispark som han slo under muren til Landsås. Kampen endte dermed 2-2, samme som forrige gang lagene møttes.

Dette betyr at Medkila beholder 2.-plassen på tabellen, med Landsås ett poeng bak. Leknes topper tabellen, med 22 poeng.