Det gikk ikke etter planen da Ramsund Skytterlag arrangerte finaler i Ofoten Cup fredag kveld. Skytterne i klasse 2, 3, 4, 5, og V55 måtte vende hjem uten å løsne skudd. Det ble heller ikke noe av superfinalen. 200-metersbanen kunne ikke brukes, til stor fortvilelse for leder Thorbjørn Solås.

– Det luktet brent, og vi fikk ikke liv i fire av skivene. Nå må vi bare prøve å redde anlegget, og heller invitere til finale for de siste klassene senere. Jeg frykter at det ikke kan skje før i august, sier Solås.

På 100-metersbanen gikk alt som det skulle.

Petter Skånevik fra Fjelldal, som skyter for Porsgrunds, vant klasse V65. Han skjøt 347 poeng og slo Jens Johansen fra Skånland med to poeng.

I eldre rekrutt ble det en opptur for Kvæfjords Jørgen M. Pedersen, som tok andreplassen med 339 poeng. For første gang slo han til med 50 poeng av 50 mulig på liggende, og det klarte han like så godt to ganger. Pedersen var to poeng bak klassevinner Kevin V. Grav fra Dverberg. I denne klassen skjøt Synnøve Lossius stabilt, men hadde uflaks med skjev serie og endte på fjerdeplass. Trine Lossius ble for øvrig nummer to i klasse HK416.

I juniorklassen var vertslagets Thomas Solås tredje best med 343 poeng, fire bak vinneren. Lars Emil Hoff vant for eldre junior, mens Ove Søfting ble nummer tre i klasse 1.