Sju forskjellige målskårere da Grytøy vant 12-0

Vikarspiss Erlend Gabrielsen sto for tre av målene i storseieren.

TREMÅLSSKÅRER: Erlend Gabrielsen.  Foto: privat

sport

Grytøy slo Liland 12-0 på hjemmebane i ukens 5.-divisjonsrunde i fotball. I fraværet av toppskårer Espen Myrvang tok andre ansvar Erlend Gabrielsen, som senest i fjor var målvakt i Medkila, fikk prøve seg i Myrvangs rolle, og svarte med tre skåringer. Øvrige i målprotokollen var Rudi Pedersen 2, Øyvind Hansen 2, Trygve H. Lynum 2, Halvar Solheim, Simen Bjøri og Andreas Knutsen.

Grytøy klatret til fjerdeplass på tabellen.

HIL C ble i forrige uke fratatt tre poeng for å ha brutt regelverket for bruk av spillere, men fosser likevel videre mot opprykk. Denne gang ble det seier 2-0 over Hardhaus på bortebane etter skåringer av Johannes Henriksen og Marchus Kajander. HIL C har vunnet sju kamper på rad.

Skånland 2 vant 1-0 over Kvæfjord på bortebane. Daniel Bømark ble matchvinner med en skåring i det 55. spilleminuttet.

Gjenoppståtte Ibestad må jakte videre på poeng. Også den sjuende serierunden ga tap. Tabelltoer Mjølner 3 gjestet gressmatta på Ibestad, og ble for sterke. Bortelaget ledet 4-0 før det ble redusert til ti mann etter et rødt kort, men økte likevel til både 5-0 og 6-0 før Ola Berg Frantzen reduserte på straffespark sju minutter før full tid.

Samarbeidslaget Gratangen/Bjerkvik/Grovfjord 2 tapte 1-2 for Beisfjord på bortebane. Andreas Martinsen utlignet for gjestene i det 76. minuttet, men Beisfjord tok alle tre poengene da Ivan Mikjev sørget for 2-1 minutter før full tid.