HIL-trener Bjørn Ludvigsen ønsker prikken over i-en i anleggs-Harstad:

–Storhallen må tas fram

– Det er jo naturlig at en by på Harstads størrelse har en alternativ storstue.

STORHALL: Bardufosshallen er siste skuddet på stammen hva angår flerbrukshall i stor størrelse. Per i dag er Sør-Troms en av de få regionene som står uten dette anleggsalternativet. Arkivfoto  Foto: Jan Erik Bergstad

sport

Det mener HILs hovedtrener, Bjørn Ludvigsen, og tenker da på en storhall i regionen. Det har det vært svært lite snakk om siden spaltene var fylt med lokaliseringsdebatt på Langmoen eller Nordvikmyra tilbake i 2011. Siden har en storstue for fotballen, og muligheten for å få til større arrangementer på andre arenaer, rykket stadig lenger bak i anleggskøa. Samtidig har det også blitt en innarbeidet selvfølge at regionens fotballag først reiste til Sortland, og i nyere tid til Bardufoss for å være best mulig forberedt til sesongen.

– Harstad har veldig mange fine nærmiljøanlegg, som er helt perfekt for sitt bruk. Men vi mangler prikken over i-en, mener Ludvigsen og utdyper: