Kristiansen favorittøvelse var trampett, en øvelse hvor utøverne tar i bruk en mini-trampoline som står vinklet mot utøverne.

– Med den øvelsen får jeg både fly høyt og gjøre kule triks. Jeg elsker å gjøre triks. Jeg synes det er kult, og på oppvisningen får jeg vist fram alt jeg har lært, sier han.

Kristiansen har gått på turn i snart seks år.

– Før man skal hoppe tror jeg det er litt sånn at publikum holder pusten. Vi kommer høyt opp, og så gjør vi kule triks. Jeg synes det er kult å ta salto, for da tror jeg folk blir litt imponert, sier han.

Spent

Kristiansen var ikke den eneste som lenge hadde gledet seg til turnoppvisningen. 12 år gamle Silje Linea har gått på turn i fire år, og er altså godt kjent med å være med på turnoppvisninger. Likevel var det ikke uten nerver at Silje Linea hoppet og spratt onsdag.

– Jeg har gledet meg lenge til å være med, men jeg har vært litt nervøs også. Man er jo litt redd i tilfelle man gjør noen feil. Det har likevel gått bra i dag. Det gjør alltids det, sier hun.

– Det beste med en turnoppvisning er når man etter showet har en skikkelig god følelse og kan si til seg selv at man fikk det virkelig godt til, legger hun til.

Vise fram

Det går mye tid til å trene turn for Silje Linea.

– Jeg synes det er morsomt å vise fram hva jeg har lært i løpet av det siste året. Familien kommer og ser på, og jeg synes det er artig å kunne turne foran dem. Etterpå bruker jeg å få fine tilbakemeldinger, og det føles godt, sier hun.

– Å turne er noe jeg elsker. Som regel er det turntreningene jeg gleder meg mest til i ukedagene. Jeg liker å være med på treningene, og så blir en oppvisning som denne en bonus, sier hun.