Det sier trener Bjørn Ludvigsen etter å ha overvært at Olaoye var meget målfarlig mot motstander Kvæfjord på Harstad stadion mandag. Da skåret Olaoye fire mål i en kamp hvor hjemmelaget til slutt vant 7-0.

Solide takter

Spissen, som var på prøvespill hos HIL tidligere i sesongen, har valgt å bli i byen, for å vise seg god nok for spill.

– Den engelsk unggutten viste solide takter i oppgjøret mot Kvæfjord, sier Ludvigsen om 5.-divisjonsoppgjøret tirsdag.

Sammen med assistenttrener Jostein Kajander bidro Ludvigsen som spiller i oppgjøret. HIL-treneren tok midtstopperrollen i oppgjøret hvor to mål signert Eivind Berg Rikardsen og ett fra Kajander kompletterte skåringsprotokollen.

Vil ha bedre forbindelse

– Vi har lyst til å ha litt forbindelse med spillerne. Denne gangen er det jeg og Jostein som er sammen med dem. Det gjør det lettere å vurdere spillerne for oss. Samtidig føles det også ok å være sammen med dem utpå banen og bidra med veiledning, sier Ludvigsen om laget som topper tabellen med full pott etter tre spilte kamper.

Ni poeng har også Gratangen /Bjerkvik/Grovfjord 2 etter at de vant 3-0 mot Grytøy på hjemmebane. Det skjedde etter at Jonas Svendsen, Andreas Martinsen og Markus Hoff Svendsen tegnet seg på skåringslista.

Både Skånland 2 og Liland møtte kvist i den tredje serierunden. Førstnevnte tapte 0-6 for Hardhaus, mens Evenes-laget gikk av banen med 0-3-tap mot Mjølner 3.