Det sier Medkila-spiss Ida Nylund. Gjentatteganger var hun alene med Flyas sisteskanse. Likevel lyktes hun ikke med å sende Medkila i føringen under det relativt sjanserike slaget om Nord-Norge på Harstad stadion.

– Det er snakk om marginer. Beklageligvis hadde vi dem ikke med oss i dag, sier Nylund.

Spilleren tok overgang fra Landsås til Medkila før årets sesong. Der har hun utgjort en forskjell ved å tilføre laget fart og gjennombruddshissighet på topp.

– Det jeg kan love er at seriemålene skal komme snart. Så må vi prøve å ta med oss at vi leverer en god spillemessig forestilling, selv om vi ikke får nettkjenningen, sier Nylund.

Straffe definerte kampen

Sju minutter før slutt inntraff situasjonen som skulle avgjøre kampen til Fløyas fordel. Sigrun Linaker Dybvik og Fløyas angriper duellerte om en ball som ble slått inn i Medkilas 16-meter. Både Linaker Dybvik og Fløyas ving faller. Da valgte dommer Amalie Nyeng å peke mot krittmerket.

– Dette er noe som jeg må få litt mer på avstand før jeg uttaler meg kategorisk om situasjonen. Men akkurat nå føles det billig. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg gjorde galt, sier Linaker Dybvik.

Midtstopperen får støtte fra sisteskanse Hanne Larsen, som for øvrig ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

– Det dreier seg om en duell hvor begge er like mye i ubalanse. Her blir det ikke gjort noe galt, mener Larsen.

–Ineffektive

Hun er heller ikke helt med på at dette dreide seg om en god spillemessig forestilling fra laget.

– Det dreier seg om en jevn kamp. Men vi produserer sjanser nok og er inneffektive i dag, mener Linaker Dybvik.

I den febrilske jakten på utligning i sluttminuttene, klarte gjestene også å kontre inn en tomålsseier.

Før den tid ble oppgjøret på Harstad stadion et underholdende oppgjør. Medkila hadde taket på oppgjøret, og produserte en rekke sjanser. Likevel hadde også Fløya sine perioder hvor deres offensive mannskap produserte farligheter som fort kunne endt i skåring. Begge lag noterte seg for flere 100-prosentssjanser og stolpeskudd. Derfor var det smått utrolig at man måtte vente drøyt 80 minutter før kampen fikk sin første nettkjenning.