Tar nye steg i Stolpejaktens andre år:

Utvider kjempesuksessen

Debutåret ble en kjempesuksess for Stolpejakten. Nå slår Harstad O-lag på stortromma igjen.

STOLPEJAKT: Harstad O-lag tar et nytt steg når de sjøsetter år to for stolpejaktens del. Det kan de takke Gjensidigestiftelsen for, etter at de gikk inn og fullfinansierte prosjektet. - I år vil det bli plassert ut 20 nye stolper på et større område enn i fjor. Fra venstre: Bård Skjønhaug, Camilla Rørvoll (Gjensidigestiftelsen) og Kristin Svendsen.   Foto: Ivar Hjelvik

sport

I fjor ble lavterskeltilbudet «Stolpejakten» utprøvd for første gang. Stolpene, i alt 50 i tallet, ble satt ut over store deler av byen. Oppsporing og digital registrering av disse stolpene ble lansert som et lavterskeltilbud som skulle passe for alle. Og nestleder Kristin Svendsen la ikke skjul på at hun var spent på responsen fra unge og voksne fra de fleste alderslag.

– Det ble en respons som slo alle våre forventninger ned i støvlene. Oppslutningen ble fantastisk. Opptellingen fra fjorårets stolpejakt viste at vi hadde hatt med oss 1.550 stykker på stolpejakt i Harstad, sier Svendsen om den massive oppslutningen.