Grovfjords første seier. Straffet ineffektive Medkila

Kaptein Stian Christensen prikket inn fulltrefferen fra straffemerket og ga Grovfjord en fin inngang til nasjonaldagen.

FORNØYD: Grovfjords kaptein Stian Christensen takket lånespiller Rafal Zaborowski for innsatsen. Christensen skåret på straffe etter felling av nettopp Zaborowski til glede for Grovfjord og stor skuffelse for Stian Reppen Pettersen og Medkila.   Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Grovfjord/HIL 2 slo Medkila 1–0 på bortebane onsdag kveld.

Avgjørelsen i 4.-divisjonskampen falt sju minutter før full tid på straffe. Rafal Zaborowski, debutant for Grovfjord som innleid hjelp fra samarbeidslaget HIL 2, ble felt. Christensen skjøt knallhardt ned til høyre for fjorårets lagkamerat Karl-Harald Bruun. Medkilas målvakt fikk fingertuppene svidd på det harde og velplasserte skuddet, og klarte ikke stoppe ballen.