Samarbeid om unge flerspråklige fotballspillere

HIL og byskolen fant hverandre under inkluderingskonferansen i april. Nå er samarbeidet et faktum.

DIALOG: Harstad IL og Harstad skole har møttes for å tilrettelegge for god integrering mellom skole og idrettslag. Fra venstre Ahmed Hussein, Vidar Larsen, Trygve Bornø, Are Justad, Kjersti Frostad, Tone Jacobsen, Vivi Fredriksen og Wårinn Solhaug. Foto: privat  Foto: privat

sport

Det bekrefter HIL-leder Trygve Bornø og rektor på Harstad skole, Vidar Larsen. Etter at de både skolen og HIL-lederen sluttet opp om inkluderingskonferansen i regi av Harstad Idrettsråd sist måned, har de fortsatt kontakten. Nå har samarbeidet utløst et felles skreddersydd opplegg.

– HIL og byskolen har en fellesnevner i en gruppe med barn. De er både elever på byskolen og medlemmer i HIL Det danner grunnlaget for vårt samarbeid, sier Bornø.