Karianne Kanebog imponerte under helgas norgescupritt:

Bruddet holdt nesten inn

– Jeg syklet mitt livs løp i helga.

IMPONERTE: Karianne Kanebog viste at hun har utviklet seg etter at hun tok steget og flyttet til Trondheim for å satse for fullt på sykling som en del av CK Victoria. Kanebog var meget aggressiv under søndagens landeveisritt, og fikk ros for sin innsats i brudd under helgas ritt. – Det var fantastisk å få denne oppturen etter en periodevis tøff vinter, sier Kanebog. Arkivfoto  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Det sier Harstad-kvinnen Karianne Kanebog etter sin deltakelse under norgescup-helga i Sandnes. Da ble spesielt søndagens landeveisritt over 111 kilometer. Da var nemlig Kanebog, som sykler for Trondheim-klubben CK Victoria, i sitt ess.

– Lykkerusen som jeg besitter nå, blir nok værende med meg i et par dager til. Det føles helt fantastisk å få ut sitt potensial i et norgescupløp, sier Kanebog, før hun utdyper: