Sisteskansen kan ikke klandres for 0-2 nederlaget mot Byåsen søndag. Ungdomslandslagsmålvakten var sjanseløs ved begge skåringene.

– Egentlig to drittmål, som vi kunne luket bort. På 0-1 kom en spiller alene mot meg. Med litt mer marginer kunne jeg fått foten på ballen. 0-2 var vanskelig å gjøre noe med når innlegget først kom og spissen fikk ei tå på ballen rett foran mål. Det positive var at vi sto på og ikke ga oss etter den andre skåringen. I første omgang falt vi nedpå da Byåsen tok ledelsen, sier Larsen.

Hun mener Medkila fremsto som nærmest to forskjellige lag før og etter pause.

– I første omgang tapte vi mange dueller. De gangene vi fikk ballen ble vi umiddelbart brutt. Vi klarte ikke å finne de riktige rommene og spillere å spille på.

Medkila har hatt tre sesonger med få seirer og med mange tap. Larsen tror ikke nederlaget i seriestarten forsterker nedturen etter nedrykket i fjor.

– Denne kampen har ikke så mye å si i så måte. Vi vet hva som bor i laget. Det er mye godt i troppen. Mot Byåsen fikk vi se hva som må til. Kampen fortalte hva som kreves av oss, og da må vi prestere deretter i resten av sesong, sier den tidligere Mjølner-spilleren.

Øvrige debutanter for Medkila søndag var backene Tonje Sandnes og Agnethe Mathisen, kantspiller Rachel Hignett og Ida Nylund.

Liv Solveig Miklegard skulle spilt sin første kamp, men var redusert på grunn av omgangssyka tidligere i uka og sto over. I tillegg var Silje Johansen ute etter en smell på trening, mens erfarne Stine Schultz ikke var tilgjengelig.