Harstad Håndballklubb spiller lørdag og søndag kvalifisering for opprykk til nasjonal 2.-divisjon. Johansen gikk i bakken etter sitt første skuddforsøk i andre omgang da Harstads håndballjenter tidligere lørdag spilte mot Charlottenlund - en kamp Harstad tapte 17-32.

Vi sender samtlige kvalifiseringskamper for kvinner og menn direkte i helga. Klikk her!

- Jeg har aldri kjent slike smerter før, sier Johansen.

Skaden i høyre kne er sjekket av lege. Johansen ble umiddelbart fraktet til legevakta. Foreløpig svar er nedslående både for Johansen selv, men også for laget.

- Legen sa at jeg trolig har røket korsbåndet. Det blir ikke mer spill i helga, og det kan gå lang tid før jeg er tilbake, sier hun.

Endelig dom kommer ikke før en MR-undersøkelse er gjort. Den må tas på et senere tidspunkt.

Harstad spilte mot Bossekop senere på dagen. Da var Johansen tilbake i Steinkjerhallen og tok plass som en av laglederne. Fra før sto kaptein Eli-Jeanette Olsen på sidelinja med ankelskade.

- Vi har mistet mye skuddkraft, og jeg stiller meg selv spørsmål om vi tåler to tap av spillere av deres kaliber. Om du mister en Messi eller Ronaldo vil det jo merkes på ethvert lag, sier Olsen.

Han syns Karina Lindstrøm kom inn og tok ansvar offensivt da Johansen var ute av spill i åpningskampen.

- Nå må spillere ta ekstra ansvar som ikke ellers er nødt til det. I etablert angrep og forsvar syns jeg vi spilte veldig bra mot Charlottenlund, men vi ble hardt straffet for personlige feil og bomskudd, som førte til at vi ble løpt over, sier Olsen.

Både Olsen og Johansen sier humøret i gruppa er godt til tross for et dobbelt slag i helgens første av tre kamper.

- Vi kan fortsatt rykke opp ved å vinne de to gjenstående kampene. Det blir tøft, men vi kjemper og skal prøve, uttalte de mellom slagene lørdag.

Harstads Siri Johansen har gjort sitt på håndballbanen denne sesongen etter skaden hun fikk mot Charlottenlund lørdag formiddag. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø