I hovedsak blir 3.-divisjon avdeling 6 en storsatsing hvor vi tar sikte på å sende alle kampene til HIL direkte.

Vi vil også forsøke å sende alle hjemmekampene til Medkilas kvinnelag i 1.-divisjon etter å ha fått tillatelse fra rettighetshaver.

Lokalfotballen under de nasjonale seriene glemmes heller ikke. For hver serierunde i 4.-divisjon tar vi sikte på å overføre minst én kamp, enkelte helger blir det flere.

Som abonnent får du tilgang til alt, opplyser sjefredaktør Kjell Rune Henriksen i Harstad Tidende.

Tøffe nordnorske oppgjør

Fotballen rulles i gang søndag. Vi er til stede når Medkila tar imot Byåsen på Harstad stadion tidlig søndag ettermiddag. Senere på ettermiddagen serieåpner HIL med bortekamp mot Korsvoll i 3.-divisjon.

Allerede onsdag i neste uke følger vi opp med cupkampen HIL-Mosjøen. Så går det slag i slag utover vår og sommer.

– Sport generelt, og fotball spesielt, er viktig for folk. Som mediehus ønsker vi å gi deg mulighet til å se. Vi satser ekstra på 3.-divisjon menn avdeling 6 fordi det er hele ti nordnorske lag her, og det vil bli mange interessante, tette og tøffe oppgjør. Fra Hålogaland Fotballkrets har vi HIL, Melbo og Sortland i avdelingen, og slike nabooppgjør er det ofte ekstra smell i, sier Kjell Rune Henriksen.

Samarbeid

Denne satsingen er et samarbeid mellom sju nordnorske mediehus. Rana Blad, Nordlys, Troms Folkeblad, Framtid i Nord, Harstad Tidende, Vesterålen online og Avisa Nordland skal dele innhold med hverandre - til glede for både nåværende abonnenter og nye lesere og seere som ønsker tilgang.

– I 4.-divisjon sender vi utvalgte kamper fra hver serierunde i samarbeid med Lofotposten og Vesterålen online, i første omgang fram til sommeren, men vi håper interessen er så stor at vi også er til stede i høstsesongen, sier Henriksen.