Det mener treneren for klubbens eldste konkurranseutøvere, Rolf Micheeff.

– Vi leverer et fantastisk godt stevne, hvor vi ikke hadde større medaljeambisjoner enn å sikre oss den siste medaljeplassen i en øvelse. Derfor er det utrolig sterkt av oss å klare å ta hjem KM-gull med vårt seniorparti, sier Micheff.

Seniorgull

Det som kanskje var helgas sterkeste resultat, var at klubbens mikslag i seniorklassen klarte å gå helt til topps i denne øvelsen.

– Senja var klare favoritter på forhånd. De har et program som holder høyere vanskelighetsgrad enn hva som er tilfellet for oss selv. Men vi slår til med turning som vi leverer uten store feil. Samtidig leverer vi også et program som er krevende og holder høy vanskelighetsgrad. Da ender vi faktisk med å henvise Senja, Tromsø og TUIL til plassene bak oss.

I utgangspunktet hadde klubben ikke nok jenter med til å stille i seniorklassen. Men med Marcus Rubach hadde vi mange nok deltakere til å stille i mix-klassen.

På forhånd var ikke Micheeff sikker på om guttenes inntog skulle forsterke laget.

– De har turnet litt urent, og falt litt på trening. Men når det kom til konkurransedagen så viste de fram doble, skrudde saltoer med fjellstø landing. Guttene fortjener virkelig ros for sitt bidrag til laget i KM, sier Micheeff.

– Hard jobb over tid

Turntreneren kan også berette om gull i trampett innenfor jenteklassen på juniorsida, og i tumbling i mixklassen på seniorsida. Bronse ble det i trampett junior mix. Den samme medaljevaløren kom ut av tumbling junior mix.

– Gullet i trampett for juniorer var nesten like imponerende. Her leverte gjengen nok en runde uten feil, hvor alle gjorde det som de skulle. Det betalte seg med gull, sier en storfornøyd Micheeff.

Han mener at resultatene i konkurransen er noe som klubben kan være meget tilfreds med.

– Dette er resultater som kommer av knallhard jobbing over tid. Våre turnere leverer bevis på at potensialet er høyt. Jeg kan egentlig ikke gjøre annet enn å ta av meg hatten for denne gruppa, sier Micheeff.