I lørdagens oppgjør mot Junkeren i Stangneshallen, viste laget at det var kvalitetsforskjell. Anført av Anette Linaker Olsen var det aldri noe problem å trekke det lengste strået i lørdagens oppgjør.

– Selv om vi fortsatt har en del å jobbe med, så leverer vi en relativt god forestilling i dag, mener trener Ketil Lian.

Han og trenerkollega Per Olsen fikk også brukt kampen til å teste ut nye taktikker inn imot det kommende kvalik-spillet i Trøndelag. Det går av stabelen 14.-15 april.

- Vi fikk blant annet muligheten til å prøve ut angrepsspill med to linjer. Det er noe som vi også skal trene ytterligere på i tida inn imot kvalifiseringen.

Treneren understreker at nettopp dette taktiske trekket i angrepsspillet kan sørge for gode arbeidsforhold for lagets spillere.

– Det vil tvinge våre motstandere til å stå tett inn imot 6-metersstreken. Da vil også våre skyttere få gode arbeidsforhold for å prikke inn skudd, sier Lian.

En liten strek i regninga for laget, som har gått i gjennom årets seriespill ubeseiret, er at sentrale Eli-Jeanette Olsen måtte av banen med det som kunne se ut som et kraftig overtråkk.

– Det går så bra som det kan gå. Etter min egen lille plan, er det ikke noe alternativ å være hjemme under kvaliken, sier Olsen.