Margrethe Granhus Edvardsen (15) ble norgesmester i pointfighting DU -60 kg. Helle Celine Johnsen (12) ble norgesmester i DU -42kg i pointfighting, i tillegg til at hun ble norgesmester i greinen Musikal forms. I tillegg tok tidligere Tjeldsund Kickboxing Klubb-utøver Marlene Farstad Grøttem, som nå går for Fighter, gull i JD +70kg etter tre strake seiere med 15-poengsovervekt i alle tre kampene. En mer suveren vei til gullet skal man lete lenge etter.

I tillegg til alle gullmedaljene, tok Tjeldsund Kickboxing Klubb ni sølvmedaljer og to bronsemedaljer. Sammenlagt ble Tjeldsund Kickboxing Klubb den beste klubben i ungdom- og juniorklassene under norgesmesterskapet i NM.

– Vi er kjempefornøyd med at vi gjør det såpass godt på ungdomssiden. Det er en fantastisk prestasjon, sier trener Nina Røberg.

Viktig revansje

Margrethe Granhus Edvardsen tapte den innledende kampen i lettkontakt, greinen hun egentlig hadde satset på.

– Det var et skuffende tap, for jeg var ikke på mitt beste. Derfor ble det veldig viktig for meg å prestere i pointfighting senere, sier hun.

Å prestere var nettopp Edvardsen gjorde. I den innledende runden vant hun 12–2 over Ida Rømo Bakk, og kampen ble altså stoppet etter ti poengs overvekt. I finalen møtte hun lagvenninne Sofie Johanne Nilsen fra Tjeldsund Kickboxing Klubb, og vant 13–5.

– Det betydde så mye. Etter skuffelsen fra lettkontakten, ville jeg bare kjøre på, og det var nettopp det jeg gjorde, sier hun.

Satser

Edvardsen har som mål å bli tatt ut i neste VM-tropp.

– Jeg satser, og trener mye. Før NM har jeg gjennomført mye tung kondisjonstrening og annen tung trening. Jeg hadde forventninger til meg selv om at jeg skulle ta NM-gull. Etter å ha jobbet så hardt som jeg har gjort er det deilig å innfri mine egne forventninger, sier hun.

I tillegg til å motta medaljer for prestasjonene under NM i Bergen, tok utøverne fra Tjeldsund Kickboxing Klubb imot pokaler for prestasjonene deres i de tre Norgescupstevnene fra i fjor. Det ble da delt ut for hele 12 sammenlagtseire.

PRESTERTE: Margrethe Granhus Edvardsen (til høyre) jubler etter å ha vunnet den innledende runden over Ida Rømo Bakk.