Prøvespillerne Anniken Malme og Malin Juliussen fra Mjølner imponerte i deres første kamp i Medkila-drakt.

- Anniken og Malin har trent litt med oss, og fikk spille med oss mot Tromsdalen. Anniken spiller hele kampen som spiss. Hun jobber knallhardt og er en trussel gjennom hele kampen. Hun noterer seg også for en fin skåring. Emilie spiller henne igjennom slik at hun kan kaldt og rolig runde keeper, og sette ballen i mål, sier trener for Medkila Margunn Haugenes.

Knalltøff

- Malin starter på midten. Hun er knalltøff i duellspillet og meget god på hodet. Hun er en annen type midtbanespiller enn de vi har, noe som kan komme godt med, forklarer treneren.

Medkila jobber med å hente Malme og Juliussen til klubben permanent.

- Vi er for øyeblikket i dialog med spillerne og Mjølner. Det er ingen tvil om at vi ønsker dem til laget, men det er en del faktorer som må tas hensyn til, blant annet studier, forklarer Haugenes.

Helgens seier er Medkilas første seier på lenge, noe som smaker godt til tross for at det bare er en treningskamp.

- Det er veldig godt å vinne igjen. Det begynner å bli en stund siden sist. Tromsdalen er et bra 2.-divisjonslag. De slo oss også ut av cupen i fjor, så det føltes godt å få revansje, forteller Haugenes.

Dominerte

- Det ble en kamp hvor vi dominerte. Vi har veldig mye ball. Nå har vi mange nye spillere, spillere som ikke har spilt med hverandre før og spillere i nye posisjoner, noe som fører til at spilleren må lære seg å kjenne hverandre i løpet av kampen. Jeg sku gjerne sett at vi skapte enda flere sjanser, men det er vel kanskje jeg som har litt for store forventninger, fortsetter treneren.