–Kjipt å ikke lykkes helt

Hun hadde ett stort mål i år, men mislyktes. Likevel var Ingeborg Hansen rask med å riste av seg skuffelsen.

POSITIVT: Etter at Ingeborg Hansen hadde ristet av seg den verste skuffelsen etter fredagens Hovedlandsrenn, klarte hun å gjøre helga til en positiv opplevelse. – Jeg ser lyst på fortsettelsen, og besitter mye motivasjon til å jobbe videre i langrennsløypa, sier Hansen. Arkivfoto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Hun hadde ambisjoner om å kjempe blant de beste over fem kilometer klassisk fredag. Men slik gikk det ikke. På en middels dag til henne å være, leverte hun et løp av litt svakere standard enn hva man har vært vant til de siste årene. Derfor endte mesterskapets eneste klassiskløp med en 24.-plass.

– Dette var jeg ikke fornøyd med. Kroppen fungerte dårlig etter at jeg har vært litt småsyk den siste tida. Når det er duket for å møte landets beste løpere, så er man nødt til å være i form. Derfor klarte man ikke å lykkes her. Det er selvfølgelig kjipt å ikke lykkes her. Men samtidig var jeg ikke lenger bak enn at jeg vet at jeg hadde kjempet lenger opp på resultatlista om man hadde vært i bedre slag, sier Hansen.