Trener for Medkila skilag Patrick Nylund har mye fint å si om dagens hendelsesforløp.

- Vi har hatt masse gode resultater. Flere av utøverne har levert bra mot topp motstand, og det er veldig gøy, forklarer Nylund.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg holdt meg i A-heatet hele tiden og avsluttet med å vinne det siste heatet. Jeg gikk fra i en bakke omtrent halvveis i heatet og fikk en luke som holdt hele veien inn til mål. Målsetningen før lørdagens konkurranse var i utgangspunktet å få en bra gjennomkjøring før neste helg, da jeg skal delta i norgescup i Holmenkollen, forklarer kretsmesteren.

Kristian Løftningsmo markerte seg med en sterk andreplass i 18-årsklassen. Sivert Østberg ble kretsmester i 17-årsklassen for gutter. Favoritten Noah Nylund ble kretsmester foran Andreas Skjelle på andreplass i klassen for gutter på 14 år (alle utøvere fra Medkila skilag).

Fra IF Kilkameratene markerte Jakob Skillingstad seg som kretsmester i 16-årsklassen, og Ask Jørgensen som kretsmester i 13-årsklassen. Fra Fjell skilag tok Ida Tovås sølv i 17-årsklassen for kvinner.

FINALE: Ida Tovås fra Fjell Skilag tok til slutt sølv i 17-årsklassen. Herborg Skjelle (til høyre) ble for sterk. Foto: Stig Tovås
FJELL-TRIO: Anna Andreassen, Katrine Tovås og Melissa Frantzen. Foto: Stig Tovås