Medkila har funnet ny daglig leder

– Man slutter ikke i Medkila. Man får bare nye funksjoner.

STAFETTPINNE: Når Stig Karlsen forlater stillingen som daglig leder i Medkila IL 1. februar, står Reidar Grønbeck klar til å overta. - En spennende mulighet, som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Grønbeck. 

sport

Det sier avtroppende daglig leder Stig Karlsen etter at tida som daglig leder nærmer seg slutten. 1. februar går han over i ny jobb. Da er det arvtaker Reidar Grønbeck som skal overta skuta når tida er moden for ny jobb for Karlsen.

– Jobben som daglig leder i regionens største klubb har vært spennende, allsidig og krevende. Daglig drift, markedsarbeid og oppfølging av avtaler er hva som står i sentrum for Grønbeck i jobben som daglig leder i regionens største idrettslag, sier den daglige lederen.