Medkila kunne juble foran drøyt 100 tilskuere i egen hall:

Tok kretscupen hjem

– I dag var det kollektivet som gjorde sitt til at vi tok hjem seieren.

KRETSMESTERE: Medkila tok hjem kretsmesterskapet etter en thrillerkamp mot Kabelvåg/Henningsvær. Bak fra venstre: Hedda Steinheim, Karoline Mikkelborg, Mille Dahl Andreassen, Emma Walquist, Synne Dons-Hansen, Sofie Munkvold, Vilde Strende, Solveig Hansen, Dina Uri, Tuva Lein og Sarah Lambertsen. Midtre rad fra venstre: Ina Rørnes, Julie Jørgensen Ørnsrud, Tuva Lorentsen, Margrete Vesterheim, Nathalie Dyring-Hansen, Ulrikke Balk-Thomassen og Elise Ottestad. Foran: Cecilia Krøtø. Synne Bakken var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier trenerne May-Elin Balk Thomassen og Erlend Aspaker Nilssen. Duoen har nettopp vært vitne til at Medkila J14 har avgjort et nervedrama av en kretscup-finale hvor utfallet aldri var sikkert før dommer William Gustafsson sa at nok var nok i Medkilas egen hall lørdag formiddag. Etter at lagene hadde vekslet på å ha føringen i oppgjøret som over 100 tilskuere fikk med seg. Men til slutt endte det med hjemmeseier. I seiersgleden utløste det igjen en ellevill champagnefeiring med et innhold som var tilpasset aldersklassen.

– Dette er et samlet jentelag