Gullrush til Tjeldsund Kickboksing Klubb:

Tre gull til Margrethe(15)

Fire deltakere kom hjem fra Scandinavian Open med hele ni medaljer. Fem av disse var av edleste valør.

MEDALJEFANGST: Fra venstre Celine Røberg(15), Sofie Nilsen(14), Margrethe Granhus Edvardsen (15) og Nina Røberg sørget for at Tjeldsund Kickboksing Klubb kom hjemmed hele ni medaljer fra årets Scandinavian Open.  Foto: privat

sport

At 15- åringer Margrethe Granhus Edvardsen skulle komme hjem med hele tre gullmedaljer, hadde verken hun selv eller trener Nina Røberg regnet med på forhånd.

Klarte å nullstille

– Jeg hadde håpet på gull i en av klassene, men at det skulle bli tre var langt over forventningene. Det jeg er mest fornøyd med er at jeg klarte å nullstille mellom kampene som kom veldig tett, noen av dem gikk jeg nesten fra den ene matten til neste for å gå ny kamp, forteller trippelvinneren.