Prøver å få til futsalserie i Hålogaland

Hålogaland Fotballkrets gjør et nytt forsøk. Ett lag er allerede påmeldt.

FUTSAL: Skånland og Gratangen møttes til seriekamp i Skånlandhallen sist sesong. Da spilte de i 1.-divisjon avdeling Troms. For å få lokale kamper denne vinteren må lagene melde seg på i en egen avdeling for Hålogaland.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Futsal, en form for innendørsfotball, er blitt stadig mer populært i landsdelen. Sist vinter deltok fem lag for menn med tilhørighet til Hålogaland i 1.-divisjonsspill i regi av Troms Fotballkrets. Nå prøver Hålogaland å få til en egen avdeling, opplyser daglig leder Daniel Kvile i fotballkretsen.

– Vi ser muligheten for å få til en egen avdeling lokalt på grunn av den gledelige økningen i antallet deltakende lag, sier Kvile.