Fikk viktig bekreftelse med seieren over Røa

Å ta tre poeng fra bronsejagende Røa ga mer enn bare et fornyet håp om å overleve i Toppserien.

FORNØYD: Mar­gunn Hau­ge­nes mener solid forsvarsspill var nøkkelen Medkila trengte for å åpne låsen der seiersoppskriften lå gjemt. – Det var viktig for oss å knekke koden, sier hun.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Trener Margunn Haugenes syns virkelig at Medkila-spillerne fortjente uttelling. De første 18 serierundene ga 16 tap og ingen seirer. På det 19. forsøket ville det seg endelig.

– Vi slo Røa på grunn av den jobben vi har gjort uke inn og uke ut. Det er ikke alltid vi har prestert, og i enkelte kamper har vi ikke vært i nærheten av motstanderne, men det er også mange kamper hvor vi ikke har hatt noen marginer med oss. Derfor var seieren søndag ufattelig deilig, sier Haugenes.