– Dette må nok være det verste som en forelder kan bevitne

Inge Lindquist kjente at blodet frøs da han opplevde at sønnen ble liggende igjen urørlig på kunstgresset.

dramatisk: Inge Lindquist var med på å behandle sønnen Fredrik Lindquist (liggende) for en nakkeskade i søndagens oppgjør. - Ingenting er verre enn å se at egne unger blir skadet, sier Lindquist. foto: Andreas Isachsen 

sport

Kampen mellom HIL 2 og Medkila var drøye timen gammel da HIL-spissen gikk i duell med Medkila-keeper Espen Johansen. I duellen dem imellom gikk HIL-spissen rundt i lufta og landet på hodet og nakken. Deretter ble han liggende urørlig på kunstgresset på Borkenes stadion.

– Du kan nok spørre de aller fleste foreldre om akkurat dette. Men situasjoner som dette må nok være det aller verste som en forelder er vitne til, sier Lindquist