Stolte vinnere av fair play-pris

Harstad Håndballklubbs 13-årsjenter presterte både på og utenfor banen.

HEDRET: Harstad Håndballklubbs 13-årslag. Fra venstre: Synne Mikkelborg, Ingrid Jensen, Lisa Klausen, Hanne Bergland, Margrethe Lystad, Martine Hammer, Anna Sofie Helgesen, Mariell Haugnes, Lina Bakken og Mathea Haukebø. Foran: Mathilde Sandness.  Foto: Privat

sport

Laget deltok i helga i Høstcupen i Tromsø i regi av Bravo Håndballklubb. Det måtte laget stille i 14-årsklassen på grunn av få påmeldte 13-årslag. Det var totalt ni lag i klassen. De øvrige kom fra Tromsø, Sørreisa og Ankenes.

Sportslig gikk det bra. Laget vant to av fire kamper innledningsvis, og toppet det hele med å vinne i b-sluttspillet med finaleseier 6-2 over Sørreisa.

Den kanskje gjeveste prisen kom i tillegg. Jentenes gode humør, gode holdninger og respekt for spillet og andre spillere ble lagt merke til, og ble belønnet med turneringens fair play-pris. Den ga ikke bare ære og berømmelse, men også 1.000 kroner til lagkassa.

– Harstad Håndballklubb er opptatt av fair play og er derfor utrolig stolte over jentene våre, sier styreleder Beate Tande.